Ce spune Mircea Lucescu după a treia sa victorie consecutivă pe banca naționalei României

Ce spune Mircea Lucescu după a treia sa victorie consecutivă pe banca naționalei României

Selecționerul Mircea Lucescu a avut o primă reacție după o victoria categorică a României din partida cu Cipru, scor 3-0 în a treia rundă de Nations League.

Tricolorii au câștigat cele trei puncte după un meci bun făcut doar în prima repriză, când s-au și marcat golurile, prin Man, Răzvan Marin (din penalti) și Radu Drăgușin.

După joc, Mircea Lucescu s-a arătat mulțumit de cum au arătat primele 45 de minute, dar că acum gândul său zboară spre confruntarea cu Lituania de marți: “O foarte bună primă repriză, excelentă. Scorul 3-0 nu reflectă realitatea, am mai avut două ocazii mari de gol. Ne-am apărat compact, jucătorii au recuperat foarte bine, ne-am creat multe situaţii de gol. Am controlat jocul.

ADVERTISING

Am impus un stil de joc ca pe vremuri, ceea ce făceam noi cu mulţi ani înainte. Am fost foarte eficienţi. Victoria este victorie, urmează un alt meci foarte dificil. Trecem de la 30 de grade la 7 grade, toată problema se pune să ne recuperăm. Terenul a fost destul de moale, cu nisip. Ne aşteaptă un teren greu în Lituania din cauza ploii. Îmi pare rău că l-am pierdut pe Bancu, ar fi fost foarte util. Mă bucur că ceilalţi sunt pregătiţi pentru a juca.

E foarte mult să înlănţuim trei victorii la rând. Meciul acesta a trecut, urmează unul mai important. Cu siguranţă, cu Kosovo ne batem. Echipă tare, nivel tehnic ridicat, jucători talentaţi. E foarte important următorul meci. Poate fi un meci care ne poate asigura nouă calificarea. Să nu mai discutăm despre penalty-uri, bine că am marcat. Felicitări şi lui Răzvan Marin şi lui Radu Drăguşin, ne bucurăm, dar avem alt meci”, a spus Mircea Lucescu la Prima TV.

ADVERTISING

În urma acestui rezultat, ”Tricolorii” și-au consolidat prima poziție în Grupa C2, cu 9 puncte din tot atâtea posibile. Kosovo este pe locul secund, cu 6 puncte.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!