Un fost selecționer al Angliei explică exact ce anume îi lipsește lui Drăgușin pentru a face față în Premier League: „Până acum nu a fost obișnuit”

Un fost selecționer al Angliei explică exact ce anume îi lipsește lui Drăgușin pentru a face față în Premier League: „Până acum nu a fost obișnuit”

Radu Drăgușin trece prin câteva momente delicate la Tottenham Hotspur, grupare unde este legitimat, în Anglia, în Premier League.

El a primit roșu direct în minutul 8 al meciului de joi din Europa League, cu azerii de la Qarabag, scor 3-0, intrând apoi în dizgrația presei și mai ales a suporterilor britanici. Un jucător legendar al Angliei și un fost chiar selecționer al bătrânului Albion, Glen Hoddle, fost mijlocaș la Tottenham chiar în intervalul 1970–1987, a analizat evoluția lui Drăgușin de până acum în Anglia.

ADVERTISING

Hoddle spune că fundașul central încă nu s-a acomodat cu stilul de joc preferat de Postecoglu, acela de a face un pressing foarte sus: „L-am văzut la echipa națională și m-a impresionat uneori. Încă nu îmi transmite că se simte confortabil. Cred că este un club nou pentru el și modul avansat în care joacă linia defensivă cred că îi provoacă anumite probleme. Poate că până acum nu a fost obișnuit să facă asta la cluburile la care a jucat. El trebuie să-și îmbunătățească puțin gradul de responsabilitate în defensivă, se poate descurca atunci când are mingea la picior, dar are loc pentru progres și aici. Cred că în Drăgușin există potențialul unui fotbalist, dar sunt sigur că linia defensivă avansată a lui Spurs, iar modul în care îi place să joace lui Ange Postecoglou îl face să nu se simtă în apele sale în acest moment”, a declarat Glenn Hoddle, conform spurs-web.com.

ADVERTISING

Drăgușin a bifat până acum doar 3 partide în noul sezon pentru Spurs, el fiind titular de drept la naționala României, dar la Tottenham se află în umbra perechii preferate de Postecoglu, Romero - Van de Ven.

În ultimele două partide pe care le-a jucat, Radu Drăgușin a dezamăgit în tricoul lui Spurs. Mai întâi, el a greșit la golul marcat de Coventry în 16-mile din Cupa Ligii Angliei, când l-a scos din ofsaid pe autorul reușitei adversarilor. Apoi a urmat catastrofa din Europa League.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!