Mikel Arteta și-a stabilit viitorul

Mikel Arteta și-a stabilit viitorul

Mikel Arteta spune că este mulţumit pe banca tehnică a lui Arsenal Londra şi infirmă categoric zvonurile potrivit cărora ar dori să preia pe FC Barcelona după ce Xavi nu va mai fi acolo, scrie DPA.

„La Arsenal sunt la locul potrivit, alături de oamenii potriviţi. Mă simt foarte bine aici, alături de jucători, de restul staff-ului, de conducerea clubului. Mai am destule lucruri de făcut pe Emirates Stadium, avem obiective de atins, vrem să urcăm cât mai mult, este nevoie de toată lumea pentru a ne atinge ţintele. Sunt parte a acestei echipe. Este o informaţie falsă cea privind plecarea mea de aici”, a spus Arteta.

ADVERTISING

Aflat sub presiune de câteva săptămâni, antrenorul Xavi Hernandez a anunţat sâmbătă seara că va părăsi clubul catalan la sfârşitul sezonului, la scurt timp după ce formaţia sa a pierdut acasă, cu 5-3, partida cu Villarreal, din campionat.

"Pe 30 iunie voi părăsi banca tehnică, este o decizie pe care am luat-o cu preşedintele clubului, cu staff-ul", a declarat Xavi la conferinţa de presă de după meci, deşi contractul său era valabil până în 2025.

În prezent, Arsenal Londra este pe locul 3 în Premier League, cu 43 de puncte, la 5 puncte distanţă de liderul Liverpool.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!