Mats Wilander dezvăluie cine sunt cele două tenismene pe care le-a remarcat la US Open

Mats Wilander dezvăluie cine sunt cele două tenismene pe care le-a remarcat la US Open

Fostul mare tenismen Mats Wilander a dezvăluit cine sunt cele două jucătoare care l-au impresionat până acum la US Open.

Wilander a afirmat că remarcatele sale sunt Garbine Muguruza și Serena Williams.

"Cred că Garbine este într-o formă bună, după ce a ajuns în finala Australian Open la începutul anului, chiar dacă nu au fost multe turnee de atunci. Cred că are încredere și odată ce a câștigat primul său meci la New York, cu atât mai mult. Cu atâtea favorite absente, cred că putem spune că Serena Williams și Garbine Muguruza sunt printre candidate, știind că au mai câștigat Slam-uri în trecut", a spus Wilander la EuroSport.

ADVERTISING

Totodată, Wilander a vorbit și despre partida pe care Elise Mertens o va disputa contra Sarei Sorribes Tormo, în turul 2.

"Elise Mertens a ajuns în semifinale de Slam în trecut, așa că are experiență, însă nu se vorbește mult despre victoriile sale. Cred că este o jucătoare foarte dificil de învins. Jucătoarele de top îi pot face față, însă dacă nu ești o jucătoare de top îți va fi greu cu cineva ca Mertens. Este o oportunitate importantă pentru Elise la New York în acest an – o jucătoare experimentată și constantă", a mai spus Wilander.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇