LPF a anunțat echipa etapei a 12-a din Superligă: FCSB dă trei jucători

LPF a anunțat echipa etapei a 12-a din Superligă: FCSB dă trei jucători

Trei jucători de la FCSB au fost incluși în echipa ideală a etapei cu numărul 12 din Superligă.

Primul „11” este completat cu jucători de la Chindia Târgoviște (doi), FC Voluntari, CFR Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe, Farul Constanța, FC U Craiova și CS Mioveni.

Vezi ponturile specialistilor pentru SuperLiga

Dar iața cum arată echipa ideală a etapei a 12-a din Superligă în viziunea celor de la Liga Profesionistă de Fotbal:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - A avut patru intervenţii prin care a contribuit decisiv la punctul scos de ilfoveni pe stadionul Ion Oblemenco.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 25 de ani) - Graţie golului marcat de experimentatul fundaş dreapta, CFR a reuşit a patra victorie consecutivă, succes care o apropie la doar un punct de podium.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK / 24 de ani) - A înscris pentru întâia oară în tricoul covăsnenilor. A devenit un jucător de bază în sistemul gândit de Cristiano Bergodi.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) - Din postura de căpitan, Larie şi-a condus echipa spre un nou succes, unul care o distanţează pe Farul în clasament.

Alexandru Pantea (FCSB / 19 ani) - Introducerea tânărului fundaş de bandă la startul părţii secunde s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a oferit pasa decisivă la golul victoriei reuşit de Cordea.

MIJLOCAŞI

Malcom Edjouma (FCSB / 25 de ani) - Mijlocaşul roş-albaştrilor a dominat centrul terenului. A oferit una dintre cele mai frumoase pase de gol din acest sezon.

Vlad Achim (FC U 1948 / 33 de ani) - Deşi a evoluat mai puţin de 50 de minute, s-a remarcat printr-o nouă prestaţie consistentă. A reuşit şi un gol frumos.

Doru Popadiuc (Chindia / 27 de ani) - Pasă de gol şi multe alte momente în care a fost la înâlţime.

ATACANŢI

Daniel Popa (Chindia / 27 de ani) - A fost principalul pericol pentru poarta giuleştenilor. A înscris pentru a 30-a oară în Superliga României.

Andrea Compagno (FCSB / 26 de ani - foto) - A înscris de două ori şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor, ierarhie în care a ajuns la cota 9.

Alexandru Buziuc (CS Mioveni / 28 de ani) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon. A reuşit o dublă în una dintre cele mai spectaculoase partide din runda a 12-a.

ANTRENORUL ETAPEI

Anton Petrea (Chindia / 47 de ani) - A reuşit să le ridice moralul jucătorilor şi să bifeze, alături de elevii săi, prima victorie a Chindiei din ediţia curentă, un succes reuțit în faţa celei mai bune defensive din campionat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇