Schimbare de strategie la FCSB: 7 titulari lăsați acasă!

Schimbare de strategie la FCSB: 7 titulari lăsați acasă!

FCSB a schimbat strategia ca urmare a rezultatelor înregistrate în acest început de sezon.

Mihai Stoica anunță că echipa se va concentra pe competiția internă și va lăsa în plan secundar Conference League.

"Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei", a adăugat acesta.

Nicolae Dică lasă acasă 7 titulari înainte de Silkeborg – FCSB

Antrenorul "ros-albaștrilor" va aborda meciul cu Silkeborg, din etapa a treia a grupelor Conference League, fără șapte titulari, scrie Fanatik.

Conform sursei citate, Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Risto Radunovic și Darius Olaru nu vor face deplasarea în Danemarca.

ADVERTISING

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Silkeborg: Târnovanu – Crețu, Haruț, Dawa, Boboc – Oaidă, Dulca, Radaslavescu – Miculescu, Rusu, Oct.Popescu.

Meciul Silkeborg - FCSB va avea loc joi seara, de la ora 19:45.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇