Antrenorul din Superligă care i-a impresionat pe oficialii lui FCSB: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"

Antrenorul din Superligă care i-a impresionat pe oficialii lui FCSB: "Doar la el îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal"

Gigi Becali și Mihai Stoica au un antrenor favorit în Superligă.

La câteva luni distanță după ce finanțatorul lui FCSB a anunțat că vrea să-l oferteze, Mihai Stoica se declară și el impresionat de calitățile lui Marius Croitoru.

Vezi ponturile zilei si pariurile recomandate

Mihai Stoica a remarcat talentul lui Croitoru în a identifica jucători promiţători.

"Acum nu ştiu cine i-a adus, atunci îi aducea Croitoru, a dat multe lovituri. M-am ocupat ani de zile de asta. În momentul în care din 10 jucători nimereşti trei, e bine, dacă nimereşti şapte, e fantastic, şi îi cam nimerea", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

"Eu cred că îi dă credit (n.r. Mititelu). De jucat, joacă. Doar la Croitoru îi vezi pasându-i în careul advers, joacă fotbal. Şi l-a pierdut pe Compagno, care era extrem de important. Adrian reacţionează ca un suporter, dar fotbal vede, faţă de alţii, care nu înţeleg nimic", a adăugat oficialul "roș-albaștrilor".

Marius Croitoru o pregătește de la începutul acestui sezon pe FC U Craiova 1948.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇