Lazio, fără doi jucători importanți pentru returul cu CFR. Cum arată echipa probabilă

Lazio, fără doi jucători importanți pentru returul cu CFR. Cum arată echipa probabilă

Lazio merge la Cluj fără doi jucători foarte importanți pentru echipa lui Maurizio Sarri, antrenor îngrijorat de situația în care se află.

Victoria de la Roma, 1-0 printr-un gol marcat de Ciro Immobile, îi oferă lui Lazio un avantaj minim în duelul cu CFR Cluj de pe „Dr. Constantin Rădulescu”. Italienii vor sosi la Cluj fără doi jucători importanți, aspect care-i dă bătăi de cap lui Maurizio Sarri.

Pedro s-a accidentat și s-a operat la nas, astfel că va fi absent. De asemenea, potrivit Corriere dello Sport, Milinkovic-Savic este și el în dubii pentru meciul cu CFR Cluj. Jurnaliștii italieni scriu despre o un virus stomacal care-i dă de furcă starului sârb.

ADVERTISING

Cum ar putea arăta echipa de start a lui Lazio în meciul din Gruia cu CFR Cluj: Maximiano - Lazzari, Casale, Gila, Hysaj - Vecino, Cataldi, M. Antonio - F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Meciul CFR Cluj - Lazio se joacă joi, de la ora 19:45, în turul play-off-ului de calificare în optimile Conference League. SpotMedia.ro va transmite în format LIVE TEXT partida din Gruia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!