Kristina Mladenovici, acuzată că a încălcat regulile de la US Open

Kristina Mladenovici, acuzată că a încălcat regulile de la US Open

Kristina Mladenovici, sportiva care s-a plâns că a fost „ținută prizonieră” la US Open și „tratată ca o criminală”, este acuzată că a încălcat regulile turneului.

Piotr Sierzputowski, antrenorul jucătoarei Iga Swiatek, spune că Mladenovici a încălcat protocolul semnat, care îi interzicea să intre în contact cu alți tenismeni. Mladenovici a jucat cărți cu Benoit Paire, sportiv care a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar apoi a fost băgată în izolare și descalificată din proba de dublu.

"Nu înțeleg deloc de ce se plânge. Până la urmă, am semnat cu toții hârtii și declarații înaintea turneului. Știau ce au ales. Dacă nu voiau să joace, nu trebuiau să vină în America. Și-au făcut singuri probleme! Spre exemplu, la masă, nu puteam mânca împreună ca echipă. Iar din senin un grup de oameni aranjează un joc de cărți… Au găsit un loc liniștit, nevăzut, au stat și au jucat. Dacă nu jucau cărți, cu siguranță Paire nu se infecta în bulă și totul ar fi fost normal!", a spus Piotr Sierzputowski pentru Onet.

ADVERTISING

După eliminarea de la US Open, Mladenovici a fost extrem de furioasă pe felul în care a fost tratată.

„Trăim un coșmar aici! Este înfiorător ce se întâmplă. Am o singură dorință și asta este să îmi recapăt libertatea! Trebuie să luptăm pentru a avea libertatea noastră!

„Condițiile sunt atroce și dacă aș fi știut că un joc de cărți de 40 de minute cu un jucător care a avut rezultat pozitiv, dar apoi negativ, ar fi dus la asemenea consecințe, n-aș fi călcat niciodată în New York, nu veneam la turneu”, a spus Mladenovici.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apoi, ea a fost descalificată din proba de dublu, deși era principala favorită.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇