Gică Hagi, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ianis Hagi, grav accidentat la Rangers

Gică Hagi, ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Ianis Hagi, grav accidentat la Rangers

Legendarul Gică Hagi, tatăl lui Ianis, jucător la Glasgow Rangers, a mai adus ultime detalii despre starea de sănătate a fotbalistului român legitimat în Scoția, care trece acum prin momente delicate.

Ianis a suferit o gravă accidentare la ligamentele încrucișate ale genunchiului și a trecut printr-o intervenție chirurgicală la finalul lunii ianuarie. El este așteptat să se reîntoarcă pe gazon, din păcate, abia la finele acestui an calendaristic.

„Ianis arată bine, e conștient de situația care s-a întâmplat. De nefericirea care s-a întâmplat. E normal să pierzi din masă când te operezi. Una din calitățile mari ale lui… cea mai mare e că dacă îi spui să facă una, face două. Sunt sigur că își va reveni. Și-a luat o clinică foarte bună, printre cele mai bune din lume.

ADVERTISING

Îi și mulțumim clubului. Sunt din Olanda, au o experiență foarte mare. El vrea să revină la nivelul care era, ajunsese să fie bine și a avut acel ghinion. Sper să transforme acel ghinion în timp să arate și mai bine”, a declarat Gică Hagi la DigiSport, după meciul câștigat de Farul în deplasare la FC Argeș, scor 2-0, în Liga 1.

Ianis Hagi evoluează din 2020 la Rangers și are 48 de apariții acolo, cu 9 goluri marcate.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!