Gică Hagi, despre cel mai frumos moment al carierei

Gică Hagi, despre cel mai frumos moment al carierei

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a declarat într-un interviu că parcursul reprezentativei României la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, când a ajuns până în sferturile de finală, a fost pentru ‘Generaţia de Aur’ din care a făcut parte momentul cel mai înalt al carierei sale.

„Multe succese, bucurii multe şi momente incredibile care ne-au făcut pe toţi mândri că am reprezentat România. America a fost pentru generaţia noastră momentul cel mai înalt, cel mai bun, cel mai mare şi cred că acolo am făcut România să fie mândră”, a declarat Hagi la FRF TV.

ADVERTISING

El a menţionat că tricoul echipei naţionale i-a trezit întotdeauna sentimente precum "onoare, fericire şi multe bucurii".

Fosta glorie a fotbalului românesc le-a transmis şi un mesaj tinerilor fotbalişti care îmbracă pentru prima oară tricoul echipei naţionale.

"Oricărui tânăr i-aş spune să fie el, pentru că oricine ajunge la echipa naţională are mult talent. Să fie el", a mai adăugat Hagi.

În vârstă de 56 de ani, Gheorghe Hagi a fost unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti români din istorie, fiind supranumit "Regele" sau "Maradona din Carpaţi".

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!