Ipoteza lansată de Helmuth Duckadam după ce Marius Șumudică a refuzat FCSB

Ipoteza lansată de Helmuth Duckadam după ce Marius Șumudică a refuzat FCSB

Fostul mare portar Helmuth Duckadam susține că motivul real pentru care Marius Șumudică este altul.

Desi Șumudică a spus că nu a mai semnat cu FCSB deoarece clubul nu a acceptat să vină cu staff-ul său, Duckadam susține că în realitate situația ar fi stat altfel.

Conform spuselor lui Duckadam, Șumudică ar fi refuzat să lucreze cu Mihai Stoica.

"M-așteptam să semneze. Eu cred că Șumudică putea să lucreze cu Neubert și Popa, dar nu putea să lucreze cu Mihai Stoica, eu cred că asta a fost problema”, a spus Duckadam la Digi Sport.

ADVERTISING

În trecut, Șumudică si Mihai Stoica au avut un conflict public puternic.

”Eu, indiferent dacă mă îmbrac pe întuneric nu-mi iau niciodată un tricou în dungi. El a avut, săracul, tricouri în dungi în ultima perioadă. Și chiar dacă se poartă alb și negru, nu se poartă în dungi, să fie atent. Eu îmi doresc să termin fotbalul și să nu fiu în dungi, atât îmi doresc să-i spun domnului Mihai Stoica. Mă voi întâlni cu el, sunt un tip care ține la glume. E adevărat că nu arăt foarte bine, am puțin bagaj, am lucrurile mai lungi, dar asta este nu mă supăr, nu trebuie să se supere nici ei.

ADVERTISING

Îmi pare bine că intrăm într-un astfel de război, mie-mi place să mă războiesc așa , am pornit unele războaie și sunt pregătit să le duc cu domnul MM sau Meme sau Mimi cum i s-a spus în ultimul timp. În ultimul timp i se spune Mimi sau Mița, nu știu de ce", spunea Șumudică.

În acest moment, Nicolae Dică este favorit să antreneze FCSB, după refuzul lui Șumudică.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!