Generația de Aur a României s-a retras după un meci cu 55 de mii de spectatori (Galerie Foto)

Generația de Aur a României s-a retras după un meci cu 55 de mii de spectatori (Galerie Foto)

Jucătorii din Generația de Aur a României și-au luat rămas bun de la public printr-o victorie, scor 3-2, într-un meci organizat pe Arena Națională contra echipei Stelelor Lumii.

Meciul a început cu un moment emoționant, în care 54.967 de mii de oameni au cântat alături de Monica Anghel imnul național al României și au stabilit un nou record de asistență pe Arena Națională. În minutul 3, meciul a fost întrerupt pentru un moment de omagiu adus lui Daniel Prodan.

Pe teren s-a văzut că Legendele Lumii aveau jucători mai tineri, capabili să alerge, precum Maicon, Panucci, Rivaldo și Karagounis.

ADVERTISING

Stelele Lumii au avut posesia, în timp ce România s-a remarcat în startul meciului prin pasele și driblingurile spectaculoase ale lui Hagi.

Rivaldo a deschis scorul în minutul 21 cu un șut superb, iar 2-0 s-a făcut șapte minute mai târziu, când Pandev a fost pe fază la un șut respins de Prunea.

România a contat și ea pe tabelă. După ce anterior ratase o ocazie uriașă, Hagi a pasat ideal în finalul primei reprize, iar Panduru a plasat mingea ideal lângă bară.

În partea secundă, Gică Hagi a adus egalarea în minutul 64 dintr-o lovitură de la 11 metri. Din minutul 72, Gâlcă a făcut 3-2 pentru România cu o lovitură de cap după o fază excelentă a echipei noastre. O diagonală excelentă a lui Hagi l-a găsit pe Dorinel Munteanu, iar acesta a centrat până la Gâlcă.

ADVERTISING

Echipele de start:

Generația de Aur (4-4-2): Prunea - Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu - Sabău, Lupescu, Popescu, Dumitrescu - Răducioiu, Hagi

Antrenor: Anghel Iordănescu

Legendele Lumii (4-4-2): Dida - Maicon, Panucci, Djukic, Candela - Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo - Stoichkov, Nuno Gomez

Antrenor: Jose Mourinho


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇