FRF a luat decizia finală în privința lui Emil Săndoi: Anunțul făcut

FRF a luat decizia finală în privința lui Emil Săndoi: Anunțul făcut

Federația Română de Fotbal a luat decizi finală în privința viitorului selecționerului naționalei de tineret, Emil Săndoi.

România U21 a pierdut două dintre meciuri, fără gol marcat, la Campionatul European al cărei gazdă este și țara noastră, iar viitorul lui Emil Săndoi a fost stabilit.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF - Răzvan Burleanu - a dezvăluit că Emil Săndoi își termină contractul cu FRF după EURO U21 și, cel mai probabil, va pleca de la cârma echipei naționale de tineret.

"Termină după EURO. Obiectivul cred că era ieşirea din grupe, nu neapărat calificarea în semifinale, nu ştiu ce obiectiv i-a trasat Mihai (n.r. Stoichiţă). Cred că obiectivul rezonabil era ieşirea din grupe", a spus Andrei Vochin, conform Orange Sport.

ADVERTISING

În locul lui Emil Săndoi, principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a reprezentativei de tineret a României este Daniel Pancu, care pregăteşte în acest moment România U20.

La EURO U21, România a fost învinsă de Spania cu 3-0 și de Ucraina cu 1-0, iar ultimul meci din grupă va fi contra Croației, marți, 27 iunie, de la ora 21:45.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!