Gigi Becali dezvăluie costul exact al transferului lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali dezvăluie costul exact al transferului lui Vlad Chiricheș la FCSB

Patronul celor de la FCSB încă și-l dorește pe căpitanul naționalei Vlad Chiricheș la echipă, însă mutarea este una departe de realizare.

Românul de 33 de ani mai are un an de contract cu Cremonese, echipă ce tocmai a retrogradat în Serie B. El a plecat din România în 2013 chiar de la Steaua, ajungând întăi la Tottenham, apoi la Napoli și Sassuolo.

Becali a explicat faptul că transferul lui Chiricheș la FCSB ar costa cam cât un transfer definitiv al lui Andrei Burcă de la CFR Cluj: “Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem. Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r.: din meciul decisiv cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a punctat patronul din Pipera pentru cotidianul Fanatik.

Vlad Chiriches 2013 - Hall of Fame

În prezent, Chiricheș e cotat la circa 900.000 de euro de către site-urile de specialitate. Stagiunea trecută, fostul fundaș stelist a bifat doar 16 partide în Serie A, din cauza problemelor medicale.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!