Florin Răducioiu și-a schimbat părerea despre Ianis Hagi

Florin Răducioiu și-a schimbat părerea despre Ianis Hagi

Florin Răducioiu l-a enervat teribil pe Gică Hagi în urmă cu câteva luni după unele declarații făcute despre Ianis Hagi.

În luna aprilie, Răducioiu a acordat presei din Italia un interviu în care a spus că le recomandă celor de la Lazio Roma să nu-l transfere pe Ianis Hagi, deoarece nu este un jucător suficient de bun.

După aceste declarații, Răducioiu a dezvăluit că Gică Hagi a rupt orice legătură cu el și a refuzat să-i mai răspundă la telefon.

Între timp, Răducioiu și-a schimbat părerea despre Ianis și spune că el este viitorul fotbalului românesc și marele său pariu.

ADVERTISING

"Ianis trebuie să fie pregătit în orice moment dacă va intra. Se așteaptă mult de la el și sunt convins că puștiul are mari calități pentru a demonstra că e un jucător foarte bun. El este viitorul echipei României! Eu îi doresc lui Ianis să joace, am văzut că a jucat tot mai bine. Sunt fanul lui!", a spus Răducioiu la Telekom Sport.

În luna aprilie, Răducioiu a vorbit în termeni negativi la adresa lui Ianis Hagi, într-un interviu acordat presei din Italia.

"Ianis este inconstant și nu cred că este pregătit de Lazio. Ar fi cu adevărat dificil pentru el să-și găsească un loc de titular. Ar fi un pariu riscant. Deși are o viziune bună, calitățile sale fizice nu sunt excelente", spunea Florin Răducioiu în aprilie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ulterior, el a dezvăluit că Gică Hagi nu a mai dorit să audă de el după această declarație.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇