Cum arată echipa ideală a lui CFR Cluj: Ce semne de întrebare mai are Dan Petrescu

Cum arată echipa ideală a lui CFR Cluj: Ce semne de întrebare mai are Dan Petrescu

CFR Cluj a încheiat o perioadă de transferuri destul de liniștită prin ultimele achiziții, Iasmin Latovlevici și Nicolae Carnat.

În acest moment, Dan Petrescu are la dispoziție 27 de jucători cu care trebuie să atace cele trei competiții: Liga 1, Europa League și Cupa României.

Foarte probabil, Petrescu va apela la un sistem al rotației, iar în meciurile cu adversare mai slab cotate din Liga 1 sau în cele de după confruntările europene va introduce și jucătorii mai slab cotați.

În momentul de față, Petrescu are două semne de întrebare majore. Primul este legat de jucătorul pe care trebuie să-l titularizeze ca să respecte regula U-21. Cum Itu este bătut în cuie la centrul terenului, lupta pentru celalalt loc se va da între Costache și Carnat. Primul l-a dezamăgit pe Petrescu la ultimele meciuri, motiv pentru care a fost adus Carnat. Rămâne însă de văzut dacă jucătorul venit de la Sepsi îl va convinge pe Petrescu.

ADVERTISING

Al doilea semn de întrebare este legat de titularul postului de fundaș dreapta. Petrescu îi are la dispoziție pe Susici și Manea. Cei doi au fost concurenți și în prima parte a anului, iar fiecare a fost titular de câte 5 ori. Așadar, lupta e echilibrată, dar momentan Susici pornește cu avantajul că e mai pregătit din punct de vedere fizic.

Cum arată echipa ideală a lui CFR Cluj în Liga 1: Bălgrădean - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Deac - Rondon, Debeljuh, Costache.

Cum arată echipa ideală a lui CFR Cluj în Europa League: Bălgrădean - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovici - Rondon, Debeljuh, Păun.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇