Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal la doar 33 de ani

Florin Gardoș și-a anunțat retragerea din fotbal la doar 33 de ani

Florin Gardoș și-a anunțat, sâmbătă, retragerea din fotbal.

Fostul fundaș al lui FCSB a hotărât să atârne ghetele-n cui la doar 33 de ani, după ce în ultimele aproape trei luni a fost liber de contract.

"'Florine, hai că intri!

În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca în Liga 2. Aveam acasă un poster cu Steaua, cu bucuria câștigării titlului din 2006.

Era prima etapă, la Ploiești. Stăteam pe bancă în timpul meciului și mă gândeam: 'Ce tare ar fi să ajung la Steaua!'. Apoi mi-am dat una peste ochi și mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga a 2-a. Nea Liță a strigat la mine: 'Florine, hai că intri!'.

ADVERTISING

16 august 2010, ajunsesem la Steaua. A 4-a etapă din tur, in Ghencea. Stăteam pe bancă și mă gândeam: 'Wow, sunt la Steaua! Cum ar fi s-ajung în Premier League?'. M-am scuturat repede și mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga 1. 'Mister' Ilie Dumitrescu a strigat la mine: 'Florine, hai că intri!'.

În 2014 am ajuns în Premier League, de data asta antrenor era Ronald Koeman. Și povestea s-a repetat.

La 23 de ani de când am călcat prima oară pe un stadion de fotbal, am decis că e momentul oportun să pun punct carierei de fotbalist profesionist.

ADVERTISING

Le mulțumesc antrenorilor, colegilor, suporterilor și tuturor celor care m-au ajutat să-mi trăiesc visul.

Pentru mine urmează un nou capitol. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături", a anunțat Gardoș pe pagina sa de Facebook.

„Florine, hai că intri!” ????În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca în Liga 2. Aveam acasă un...

Publicată de Florin Gardos pe Sâmbătă, 9 aprilie 2022

Ultimul club pentru care Florin Gardoș (33 de ani) a evoluat a fost Academica Clinceni, de care s-a despărțit la începutul acestui an din cauza problemelor financiare ale ilfovenilor.

În carieră, apărătorul central a mai trecut pe la Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, Universitatea Craiova și Politehnica Iași.

ADVERTISING

Gardoș a jucat 13 meciuri pentru naționala mare a României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!