FCSB reacționează dur după ce Cornel Dinu a afirmat că meciul cu FC Botoșani a fost aranjat

FCSB reacționează dur după ce Cornel Dinu a afirmat că meciul cu FC Botoșani a fost aranjat

Mihai Stoica îl pune la zid pe Cornel Dinu după ce acesta a susținut că meciul dintre FCSB și FC Botoșani a fost aranjat.

Managerul FCSB spune că acuzațiile lui Dinu sunt „bazaconii prea mari, prea mari”.

"Pentru cei care s-au uitat la meci… Dacă debitezi asemenea inepţii, ori n-ai nicio legătură, eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Oamenii sunt prea proşti, prea proşti. Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru 'Ce n'est pas possible aujourd'hui? (n.r. - Azi nu e posibil)' Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt bazaconii prea mari, prea mari", a adăugat oficialul FRF.

Cornel Dinu susține că un impresar, fost jucător de la FCSB, i-ar fi transmis înaintea meciului că partida va fi aranjată și că moldovenii vor conduce la pauză, dar apoi vor pierde.

FCSB s-a impus în meciul cu FC Botoșani, scor 3-1, după ce a fost condusă la pauză.

ADVERTISING

Moldovenii au deschis scorul, dar apoi Vali Gheorghe, Ianis Stoica și Florin Tănase au marcat pentru FCSB.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a sugerat și el că meciul dintre FCSB și FC Botoșani ar fi fost aranjat.

"Eu ştiam că Sorin Cârţu nu se uită la meciuri, se ducea la mall. Îi spun atât. Să verifice statisticile, că din 22 de jocuri cu Botoşani am câştigat 16, iar din 25 de meciuri în compania echipei lui (n.r. - Universitatea Craiova) am câştigat 18 din 25. Cam pe acolo. Sunt echipe cu complexe faţă de altele. Cum avem noi cu CFR. În ultimii ani, înainte îi băteam de-i zăpăceam", i-a transmis managerul general de la FCSB oficialului echipei de pe "Ion Oblemenco".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇