FCSB, izgonită din București: Unde se va juca returul cu CFR Cluj

FCSB, izgonită din București: Unde se va juca returul cu CFR Cluj

FCSB nu va putea juca în București meciul retur cu CFR Cluj, care poate stabili campioana Ligii 1.

Partida va avea loc în ultima etapă a sezonului, dar FCSB nu va putea juca pe Arena Națională, deoarece Primăria Capitalei a închiriat stadionul pentru un eveniment muzical.

Pe arena de la Arcul de Triumf nu a fost primită până acum, iar în Ghencea are interzis din partea Armatei. În aceste condiții, FCSB a anunțat că va juca la Buzău.

"Arena Națională este indisponibilă. Stadionul Arcul de Triumf se prezintă în condiții excelente. Am văzut niște fete care se jucau de-a rugby-ul. Dincolo, formidabila echipă a Armatei a umplut stadionul până la refuz în derby-ul cu Hermannstadt. Acolo are dreptul să joace doar cine are voie…

ADVERTISING

Probabil că vom merge la Buzău, acolo vom juca. Este un oraș care fierbe pentru echipa noastră. Am demonstrat că suntem din nou Steaua, vă promit că n-o să mai spun niciodată FCSB! Am umplut stadionul, în timp ce ceilalți au jucat cu curent prin tribune”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Amintim că FCSB a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, scor 1-0, în play-off-ul Ligii 1, după un gol marcat de Octavian Popescu.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe primul loc, cu 45 de puncte, doar două peste FCSB, care s-a apropiat astfel foarte mult, după ce în urmă cu două runde era la opt lungimi în spate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Etapa următoare, FCSB se deplasează la Farul, în timp ce CFR Cluj merge la FC Voluntari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!