Dan Petrescu, furios după înfrângerea cu FCSB: "Doamne ferește!"

Dan Petrescu, furios după înfrângerea cu FCSB: "Doamne ferește!"

Dan Petrescu a fost un car de nervi după ce CFR Cluj a fost învinsă de FCSB în derbiul etapei din Liga 1.

Antrenorul campioanei a acuzat vehement arbitrajul lui Istvan Kovacs, susținând că Mateo Susic a fost eliminat pe nedrept.

”Un meci disputat. A fost decis de o greşeală de arbitraj. În opinia mea, nu ai voie să dai un asemenea cartonaş roşu, după care am avut o fază în care Petrila era singur cu portarul, a dat henţ şi nu a fost. Noi am luat gol în minutul 96 şi s-au dus 5 la Craiova. A fluierat la 10 secunde, nu cumva să egalăm. A fost faza pe final în care trebuia să mai lase un minut sau două. Noi am luat goluri mereu peste minutul care s-a jucat. Dar s-a văzut presiunea care a fost pusă, arbitrul a decis meciul. Asta este realitatea. Nu am ce să le zic băieţilor mei. Au jucat în 10. Am primit autogol, nu ai cum să joci în 10. Doar dacă este un cartonaş roşu foarte clar. Niciodată nu o să primim noi dacă jucăm în deplasare, la Craiova sau la FCSB, un roşu aşa. Asta este, ne gândeam că vor fi greşeli şi chiar au fost.

ADVERTISING

Eu mă aşteptam la mai mult de la ei, dar nu am avut ce să le reproşez. În repriza a doua, în 10 a fost foarte greu. Nu am mai jucat cu 10 de mult. Dacă era în 10 meritat, nu aveam ce spune. Nu a fost fault de roşu. Doamne fereşte. Noi am avut faulturi împotriva noastră de 10 ori mai grave. Au fost foarte multe momente în care ne-au dezavantajat”, a spus Dan Petrescu, potrivit OrangeSport.

Amintim că FCSB a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, scor 1-0, în play-off-ul Ligii 1, după un gol marcat de Octavian Popescu.

ADVERTISING

După acest rezultat, CFR Cluj este pe primul loc, cu 45 de puncte, doar două peste FCSB, care s-a apropiat astfel foarte mult, după ce în urmă cu două runde era la opt lungimi în spate.

Etapa următoare, FCSB se deplasează la Farul, în timp ce CFR Cluj merge la FC Voluntari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!