FCSB contestă titlul câștigat de CFR Cluj: "Batem duminică și suntem campioni"

FCSB contestă titlul câștigat de CFR Cluj: "Batem duminică și suntem campioni"

FCSB contestă titlul câștigat de CFR Cluj etapa trecuta după victoria cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali spune că FCSB va fi adevărată campioana a Ligii 1 în cazul în care o va învinge duminică pe CFR Cluj.

Finanțatorul FCSB invocă faptul că echipa sa a ratat victoria cu FC Voluntari după ce a primit un gol din ofsaid și CFR Cluj a dat un gol neregulamentar cu Universitatea Craiova.

„Să vedem dacă luăm campionatul ăsta. Mai avem mâine o finală de campionat. Pe mine nu mă interesează minciuna și hoția, le exclud. Vreau să văd dacă echipa mea e mâine campioană. Dacă mâine învinge echipa mea, e campioană! Nu mă interesează cu ce vine CFR, pe mine mă interesează echipa mea, să bată mâine. Dacă mănâncă bătaie sau face egal, echipa mea e pe locul 2 și felicit campionii.

ADVERTISING

Hoția care a fost o exclud. Minciuna și hoția nu le accept! E adevărat, poți fura, dar eu nu accept. Vreau să văd realitatea, iar realitatea și evidența se vor vedea mâine. Toni Petrea mi-a zis: 'Sunt campion'. 'Nu ești'. 'Cum nu sunt? Nu au dat gol din ofsaid? Am câștigat, sunt pe locul 1'. Contează golul primit de noi în ultimele minute cu Voluntari. Atunci eu zic 'Da, domne, ai dreptate, ești campion'”, a declarat Becali la Pro Arena.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc duminică, de la ora 21:30, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dan Petrescu nu va fi prezent la meci, iar CFR Cluj va alinia rezervele. "12-0 le dăm", e convins Becali înaintea acestui meci.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!