FCSB a făcut lista de transferuri: Conducerea a anunțat țintele

FCSB a făcut lista de transferuri: Conducerea a anunțat țintele

FCSB și-a făcut lista de transferuri pentru următoarea perioadă de mercato, după ce a observat slăbiciunile echipei de la începutul actualului sezon.

Pe lista de transferuri a FCSB au intrat trei jucători, după ce conducerea a anunțat țintele.

Gigi Becali vrea să întărească echipa cu un atacant, un mijlocaș central și, poate, și un atacant lateral dreapta.

Atacantul este căutat în Africa de Sud, de unde a fost adus Siyabonga Ngezana, rămâne de văzut în privința mijlocașului central, iar atacantul lateral dreapta poate fi Marius Ștefănescu de la Sepsi, pentru care FCSB a oferit un milion de euro în vară.

ADVERTISING

Sepsi a refuzat, însă, oferta FCSB pentru Ștefănescu.

„Eu în iarnă aduc un atacant. Ne uităm, deja am trimis oameni. Te uiţi, vezi, să aibă peste 1,85-1,90 şi gata. Îmi trebuie doi atacanţi, să se bată pentru postul de titular.

Echipa e valoroasă, dar ne mai trebuie un atacant, un mijlocaş puternic, coordonator, un inter. Altceva, nu vad. Fundaşii centrali sunt buni, nu pot să zic. Ne trebuie un atacant şi un mijlocaş, poate şi un atacant dreapta, dar îmi place Băluţă, se mişcă, face, drege.

Eu nu accept jucători care nu participă la joc. Nu accept jucători care ‘stai să vedem, hai să îl aşteptăm 25 de ani până şi-o reveni că am dat bani pe el’. Ce să vedem, nu merge aşa. Fotbalul e atunci, 90 de minute.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie să luăm jucători ca să fim siguri. Avem 4 puncte acum, să vedem CFR când joacă dacă le ia, cu ei ne batem. Trebuie să facem o echipă foarte valoroasă, să joace în ambele reprize la fel”, a spus Gigi Becali într-o discuție cu jurnaliștii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!