FCSB cere schimbarea regulamentului după arbitrajul din meciul cu U Cluj: "Dacă nu, înseamnă că avem ceva de ascuns!"

FCSB cere schimbarea regulamentului după arbitrajul din meciul cu U Cluj: "Dacă nu, înseamnă că avem ceva de ascuns!"

FCSB a cerut schimbarea regulamentului în Superligă după arbitrajul din FCSB – Universitatea Cluj 2-2, din etapa a 11-a din Superliga României.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a cerut ca România să copieze modelul Italiei și să facă publice, etapă de etapă, discuțiile purtate de arbitri în cabina VAR pentru a evita suspiciunile că o echipă este ajutată sau încurcată cu intenție.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a spus că dacă nu se va întâmpla acest lucru, atunci înseamnă că există lucruri pe car CCA încearcă să le ascundă de public.

ADVERTISING

"Cred că e momentul să facem ce fac italienii. După fiecare etapă, dau publicității toate discuțiile din cabina VAR. Acolo putem vedea dacă există într-adevăr acțiuni concertate sau nu. Dacă noi nu facem asta, înseamnă că avem ceva de ascuns. Eu cer, dar cer degeaba. Dacă tot suntem corecți și nu avem nimic de ascuns, să dăm publicității asta și nu mai spune nimeni nimic.

Atunci vedem cine greșește, ce măsuri se iau împotriva celor care greșesc. E cumplit", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!