Factorul de care depinde transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: "El asta caută"

Factorul de care depinde transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: "El asta caută"

CFR Cluj a anunțat prin vocea patronului său Neluțu Varga faptul că în această iarnă marea prioritate a clubului va fi transferul lui Nicolae Stanciu din China în Gruia.

Stanciu, 29 de ani, în prezent legitimat la Wuhan Three Towns, ar dori să revină în Europa, iar două dintre posibilitățile sale ar fi revenirea la Slavia Praga din Cehia, sau întoarcerea în România, dar nu la FCSB, ci la CFR Cluj.

Există totuși un impediment mare în vederea acestei mutări, având în vedere pretențiile financiare foarte mari ale fostului decar stelist: "Știm că prioritatea lui Stanciu este reprezentată de bani, el asta caută. De aceea a și plecat în fotbalul din Arabia Saudită, unde nu a fost mulțumit. Probabil că nici acum nu este mulțumit, acolo unde joacă, în China. Stanciu este un fotbalist de mare calitate, a arătat și la Slavia. Ar ajuta mult echipa, chiar dacă este un jucător costisitor", a declarat pentru presa din Cehia Roman Pivarnik, fost antrenor la Viktoria Plzen și Sigma Olomuc.

ADVERTISING

Anterior, agentul jucătorului, cunoscuta Anamaria Prodan declarase deja că există șanse foarte mici ca Stanciu să poată semna cu CFR: ”Cu tot respectul pentru CFR Cluj, care este echipa etalon a României, iar conducerea una de top, este foarte greu ca Stanciu să ajungă acolo. Este foarte, foarte greu”, a spus Anamaria Prodan, pentru DigiSport.

Salariul lui Stanciu în prezent este unul de 2,5 milioane de euro stagional.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!