Documentele au fost făcute publice: Cine a decis, de fapt, ca Simona Halep să nu se antreneze la CNT

Documentele au fost făcute publice: Cine a decis, de fapt, ca Simona Halep să nu se antreneze la CNT

După ce Simona Halep a afirmat că, în 2011, i-a fost interzis să se mai antreneze la Centrul Național de Tenis pe motiv că ar fi inventat o accidentare, în lumea tenisului din România s-a iscat o adevărată dispută.

Cea arătată cu degetul de Simona Halep a fost Ruxandra Dragomir, care ocupa funcția de președinte al Federației Române de Tenis în acel moment.

Totuși, directorul clubului Pamira, Marius Vecerdea, a făcut publice punctele de vedere din Procesul Verbal al ședinței în care a fost discutata situația Simonei Halep.

Astfel, componenții Colegiului Antrenorilor, din care făceau parte Sever Dron, Rareș Stanescu, Marius Comanescu, Firicel Tomai, Dobre Daniel, Enache Cornel, Adrian Marcu, Nicolae Manuel, Vasilescu Liviu, Iftimie Petru, Antonio Gașpar și Pop Ovidiu i-au luat apărarea Simonei Halep.

ADVERTISING

În acea ședință nu s-a decis nicio sancțiune asupra Simonei Halep.

Totuși, Marius Vecerdea dezvăluie că cel care a hotărât că Simona să nu se mai antreneze la Centrul National de Tenis a fost chiar antrenorul sportivei din acel moment, Firicel Tomai.

Citește și: EXCLUSIV! De ce nu s-a mai antrenat Simona Halep la CNT: Explicația omului care a luat decizia

"Adevărul neștiut de Simona Halep este foarte clar: nimeni nu i-a interzis accesul la antrenament în acea lună Februarie 2011, iar decizia de a se antrena timp de o săptămână la baza sportivă a “turnătorului” Pescariu, a aparținut antrenorului ei de atunci Tomai Firicel care a preferat să aplaneze suspiciunile că Simona Halep ar fi inventat accidentarea pentru a nu juca pentru România și pentru a se antrena în continuare pentru un turneu privat pe bani (din circuitul WTA). Cert este faptul că NU I S-A INTERZIS ACCESUL pentru antrenamente la Centrul National, ba chiar existând acest Proces Verbal care atestă faptele așa cum au fost descrise de antrenorii naționali din cadrul Colegiului Antrenorilor. Mai mult decât atât, Simona a revenit la Centrul National după o săptămâna, s-a antrenat și a avut acces fără restricții împreuna cu antrenorul ei de atunci Tomai Firicel care poate să confirme! Simona a fost protejată atunci de Firicel, și este un mare păcat că a rămas totuși în memoria ei, în modul cel mai negativ posibil, acel incident.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Documentele scrise și pozitiile celor implicați, relatate transparent, servesc întotdeauna ca dovadă indiscutabilă a faptelor petrecute. Mai mult decât atât, Comitetul Director condus la acea vreme de Ruxandra Dragomir a decis în urma ședinței Colegiului antrenorilor să nu restricționeze sub nicio formă accesul Simonei la antrenamente in Centrul National!
Sper ca Simona să beneficieze acum, după 10 ani, de aceste documente si să-și găsească liniștea din acest punct de vedere. Am văzut suferința rămasă în suflet și exprimată acum după 10 ani, și chiar ar fi păcat să rămână așa. Sper că aceste documente să o ajute în acest sens!", a scris Marius Vecerdea pe Facebook.

ADVERTISING

Disputa publică dintre Simona Halep și Ruxandra Dragomir merită o clarificare, tocmai pentru a scoate în evidență...

Posted by Marius Vecerdea on Tuesday, November 17, 2020

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!