Simona Halep îi răspunde dur Ruxandrei Dragomir

Simona Halep îi răspunde dur Ruxandrei Dragomir

Simona Halep a reacționat după ce Ruxandra Dragomir a declarat că nu-și amintește când Federația Română de Tenis a pedepsit-o pe sportiva aflată în prezent pe locul 2 în ierarhia WTA.

Jucătoarea în vârstă de 29 de ani este convinsă că Ruxandra Dragomir nu face nimic altceva decât să fugă de responsabilitatea acelei decizii.

"Eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

ADVERTISING

"Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată", a adăugat Simona.

Simona Halep a dezvăluit, într-o emisiune realizată de Andi Moisescu, pe canalul său de Youtube, că a fost pedepsită de Federația Română de Tenis în 2011.

Tenismena care pe atunci avea doar 19 de ani n-a fost lăsată să se antrenze la Centrul Național de Tenis deoarece nu a participat la o acțiune a echipei de Fed Cup.

ADVERTISING

"În 2011, când am jucat turul trei pentru prima dată la un Grand Slam, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă şi să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen şi am anunţat că nu o să pot participa. Atunci mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis", a povestit Simona.

Ulterior, Ruxandra Dragomir, președinte FRT în acea perioadă, a declarat că nu-și amintește de acest episod, dar a ținut sa-i transmită Simonei că în mandatul ei a fost convocată pentru prima oară în echipa de Fed Cup a României.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate aricolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!