Declarații emoționante ale lui Roger Federer, în fața fanilor de la Wimbledon: Sper să mai pot reveni o dată aici

Declarații emoționante ale lui Roger Federer, în fața fanilor de la Wimbledon: Sper să mai pot reveni o dată aici

Marele campion elvețian Roger Federer, la 40 de ani, a revenit la Wimbledon pentru a fi premiat de organizatori la 100 de ani de la inaugurarea arenei centrale de la All England Club.

El a fost ovaționat minute în șir de fanii prezenți pe bătrâna arenă, cărora le-a fost atâta dor de evoluțiile super campionului din Basel, campion ultima dată aici în 2017.

"Am fost foarte norocos să pot juca multe meciuri pe acest teren. Este fantastic să fii alături de toți acești campioni. Îmi amintesc emoția cu care am venit aici că să joc împotriva lui Pete Sampras în 2001. Sper să mai pot reveni o dată", au fost cuvintele lui Roger Federer, vizibil emoționat, lipsind la această ediție pentru prima dată din 1997.

Ultimul meci disputat de el a fost chiar la Wimbledon, anul trecut, în meciul din sferturi pierdut la Hubert Hurkacz, Polonia, în care a încasat și un 0-6.

ADVERTISING

Primul titlu aici a fost în 2003. După trei operații la genunchi suferite în 18 luni, Federer va reveni pentru Laver Cup în această toamnă și apoi la turneul ATP de casă de la Basel.

20 de titluri de Mare Șlem are Federer, care în prezent ocupă locul 97 mondial.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!