Stefanos Tsitsipas atacă trio-ul legendar Nadal - Federer - Djokovici: „Nu mă interesează de cei mai în vârstă”

Stefanos Tsitsipas atacă trio-ul legendar Nadal - Federer - Djokovici: „Nu mă interesează de cei mai în vârstă”

Tenismenul grec Stefanos Tsitsipas a lansat un atac, care nu e primul, la adresa marelui trio de jucători legendari compus din Rafa Nadal, Roger Federer și Novak Djokovici.

Locul 5 mondial ATP la 23 de ani spune că își dorește să ajungă cel mai bun tenismen al generației sale, nedorind să se mai compare la infinit cu cei mai în vârstă, e vorba de cei amintiți mai sus.

Câștigător recent la Monte Carlo, pentru a doua oară la rând, Tsitsipas a declarat: „Am muncit din greu ca să ajung să fiu parte a acestei conversații. Sincer, ar trebui să fiu mult mai aproape, luând în considerare vârsta mea. Din nou, lupt cu generația mea. Poate vor reveni și ei, la un moment dat, dar eu încerc să fiu cel mai bun jucător al generației mele, și nu mă concentrez la ceea ce se întâmplă cu jucătorii mai în vârstă”, a punctat grecul, conform portalului Punto de break.

ADVERTISING

În duelurile cu Big 3, Tsitsipas are totuși cifre măcar onorabile, e vorba de 2-2 cu Federer, 2-7 cu Nadal și 2-6 Djokovici.

Federer are 40 de ani și nu mai joacă de ceva timp din cauza problemelor medicale, Djokovici e lider mondial la 34 de ani, iar Nadal este cel mai prolific tenismen al tuturor timpurilor, cu 21 de titluri de Grand Slam.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!