Dan Petrescu și-a aflat pedeapsa

Dan Petrescu și-a aflat pedeapsa

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a primit o suspendare de două jocuri şi o amendă de 4.500 de lei, după ce a fost eliminat la meciul cu FC Botoşani (2-1), din etapa a 7-a.

”În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 360 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 4.500 lei; În baza art. 45.a din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei”, se arată în comunicatul postat pe site-ul LPF.

ADVERTISING

Fundaşul Marius Mihalache, de la Politehnica Iaşi, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu o suspendare pentru opt jocuri şi amendat cu 5.000 de lei după cartonaşul primit la meciul cu Universitatea Craiova, pentru faultul dur asupra atacantului bosniac Elvir Koljic.

Pe 2 octombrie, în etapa a şasea, Elvir Koljic a suferit o fractură de gleznă după o intrare dură a lui Marius Mihalache, atacantul fiind transportat la spital. Koljic va fi indisponibil cel puţin până în luna februarie. Universitatea Craiova a învins-o în meciul respectiv cu 1-0 (0-0) pe Politehnica Iaşi.

ADVERTISING

Fundaşul Adrian Moescu (FC Botoşani) a primit o suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei. Moescu a fost eliminat eronat în min. 82 pentru al doilea cartonaş galben, deşi cel care a faultat a fost Alin Şeroni.

Magazionerul clubului FC Argeş, Sorinel Roşu, eliminat la meciul cu Sepsi OSK, de la Sfântu Gheorghe (0-1), a fost sancţionat cu o suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 lei.

Fundaşul Denis Dumitraşcu (Chindia) a primit o suspendare de două jocuri şi a fost amendat cu 3.000 de lei, după cartonaşul roşu primit în meciul cu Gaz Metan Mediaş (1-0), pentru o intrare dură la Nasser Chamed.

ADVERTISING

Clubul CFR Cluj a fost penalizat cu 3.000 de lei pentru faptul că nu a executat hotărârea Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, în disputa cu Ionuţ Peteleu. Clubul a primit un termen de graţie pentru plata debitului către jucător.

Citește și alte știri de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇