Dan Petrescu, extrem de nervos după eșecul lui CFR Cluj la Botoșani, chiar la revenirea sa pe bancă: Un rezultat mincinos

Dan Petrescu, extrem de nervos după eșecul lui CFR Cluj la Botoșani, chiar la revenirea sa pe bancă: Un rezultat mincinos

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu a fost extrem de dur după partida pierdută de echipa sa la FC Botoșani, scor 0-1 în runda curentă a Ligii 1.

A fost prima înfrângere din sezon pentru ceferiști, care aveau până acum victorii pe linie. Acest eșec a venit la chiar prima partidă pentru Dan Petrescu de la revenirea în Gruia. Un Petrescu care a acuzat din nou arbitrajul, spunând că pentru CFR au existat cel puțin 2-3 faze cu circumstanțe de penalti.

Pasionat de pariuri? Vezi aici ponturile zilei

Liga 1 | CFR Cluj calcă strâmb la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu

"Nu putem spune că Botoșani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greșeală mare de portar a făcut ca ei să câștige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit și norocul azi și s-a văzut că absențele lui Alibec și Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanți ai noștri n-au jucat.

REZUMAT | FC Botoșani - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu, eșec la revenirea pe banca ardelenilor

Aș vrea să revăd niște faze. Au fost faze în careu de penalti, două, trei, dar o să fiu iar acuzat că cer penalti. De pe bancă așa mi s-a părut. Din păcate, VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Degeaba sărim noi pe bancă. Dacă ar fi VAR, nici n-am mai avea de ce să sărim, am aștepta să vedem ce zice VAR-ul. Cred că e un rezultat mincinos. Rămâne tabela, scorul. La CFR, dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau să facem un egal", a spus Petrescu, după partidă, la microfonul DigiSport.

Sunt patru puncte acum distanță între CFR Cluj și urmăritoarele sale Rapid și FC Botoșani.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Steaua, la prima înfrângere în Liga a 2-a

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Proteste cu zeci de mii de oameni în Franţa, Austria şi Turcia, faţă de măsurile anti-COVID (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!