Dan Petrescu, extrem de nervos după eșecul lui CFR Cluj la Botoșani, chiar la revenirea sa pe bancă: Un rezultat mincinos

Dan Petrescu, extrem de nervos după eșecul lui CFR Cluj la Botoșani, chiar la revenirea sa pe bancă: Un rezultat mincinos

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu a fost extrem de dur după partida pierdută de echipa sa la FC Botoșani, scor 0-1 în runda curentă a Ligii 1.

A fost prima înfrângere din sezon pentru ceferiști, care aveau până acum victorii pe linie. Acest eșec a venit la chiar prima partidă pentru Dan Petrescu de la revenirea în Gruia. Un Petrescu care a acuzat din nou arbitrajul, spunând că pentru CFR au existat cel puțin 2-3 faze cu circumstanțe de penalti.

Liga 1 | CFR Cluj calcă strâmb la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu

ADVERTISING

"Nu putem spune că Botoșani a avut ocazii sau a dominat. Nu-mi aduc aminte decât de o ocazie a lor. În a doua repriză n-au ajuns la poartă. O greșeală mare de portar a făcut ca ei să câștige. S-au apărat pe două linii, au jucat cu spirit, cum joacă mereu. Ne-a lipsit și norocul azi și s-a văzut că absențele lui Alibec și Omrani sunt importante. Cei mai buni atacanți ai noștri n-au jucat.

REZUMAT | FC Botoșani - CFR Cluj 1-0. Dan Petrescu, eșec la revenirea pe banca ardelenilor

Aș vrea să revăd niște faze. Au fost faze în careu de penalti, două, trei, dar o să fiu iar acuzat că cer penalti. De pe bancă așa mi s-a părut. Din păcate, VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Degeaba sărim noi pe bancă. Dacă ar fi VAR, nici n-am mai avea de ce să sărim, am aștepta să vedem ce zice VAR-ul. Cred că e un rezultat mincinos. Rămâne tabela, scorul. La CFR, dacă nu câștigi, ai probleme. Trebuie să câștigăm următorul meci sau să facem un egal", a spus Petrescu, după partidă, la microfonul DigiSport.

ADVERTISING

Sunt patru puncte acum distanță între CFR Cluj și urmăritoarele sale Rapid și FC Botoșani.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Steaua, la prima înfrângere în Liga a 2-a

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Proteste cu zeci de mii de oameni în Franţa, Austria şi Turcia, faţă de măsurile anti-COVID (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!