Cristiano Ronaldo și-a lovit un adversar în Arabia Saudită: A fost eliminat direct

Cristiano Ronaldo și-a lovit un adversar în Arabia Saudită: A fost eliminat direct

Starul portughez Cristiano Ronaldo a fost eliminat în finalul meciului pierdut de echipa sa, Al-Nassr, în faţa rivalei Al-Hilal (scor 1-2), luni seara, pe stadionul Mohammed bin Zayed din Abu Dhabi, în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite la fotbal.

Ronaldo a văzut cartonaşul roşu direct, cu patru minute înaintea finalului jocului, după ce a lovit un adversar în momentul în care Al-Nassr era condusă cu 2-0, înainte de a marca golul de onoare.

Al-Hilal, formaţie antrenată de portughezul Jorge Jesus, a deschis scorul în minutul 62, prin Salem Al-Dawsari, iar apoi şi-a dublat avantajul prin brazilianul Malcom (72), înainte ca Al-Nassr să reducă din handicap în timpul adiţional prin senegalezul Sadio Mane, fostul jucător al lui FC Liverpool.

ADVERTISING

Francezul Karim Benzema, fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, a avut în schimb o seară mult mai bună, reuşind să înscrie primul său gol din 2024, în cealaltă semifinală a Supercupei Arabie Saudite, câştigată de echipa sa, Al-Ittihad, cu 2-1, în faţa formaţiei Al-Wehda.

Benzema, care nu mai marcase de peste o sută de zile, a deschis scorul după doar 55 de secunde de joc, pe stadionul Al-Nahyan din Abu Dhabi, acesta fiind cel mai rapid gol marcat în istoria Supercupei Arabiei Saudite. Al-Ittihad şi-a dublat avantajul înainte de pauză, prin marocanul Abderrazak Hamdallah, care a fructificat o pasă a brazilianului Romarinho.

ADVERTISING

Al Wehda a înscris la rândul ei în timpul adiţional (90+7), prin Hussain Ahmed Al-Issa, după ce marocanul Faycal Fajr ratase un penalty în minutul 90+1.

Al-Ittihad, deţinătoarea trofeului, va disputa joi finala Supercupei Arabiei Saudite împotriva formaţiei Al-Hilal, triplă câştigătoare a competiţiei (2015, 2018, 2021) şi actualul lider al ligii saudite.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇