Cristiano Ronaldo și-a decis viitorul

Cristiano Ronaldo și-a decis viitorul

Cristiano Ronaldo, obiectul zvonurilor recurente despre un transfer, va rămâne la Juventus, a afirmat sâmbătă antrenorul torinezilor, Massimiliano Allegri, ce a indicat sâmbătă că a primit asigurări în acest sens din partea vedetei portugheze, scrie AFP.

Publicitate

"Ronaldo mi-a spus că rămâne, să lămurim astfel acest subiect", a subliniat Allegri, care a răspuns la mai multe întrebări despre forma şi starea de spirit a atacantului său, cu o zi înaintea primului meci al lui Juve în noua ediţie de campionat, pe terenul lui Udinese.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

"S-a antrenat mereu bine şi a fost mereu disponibil. Am văzut nişte zvonuri în ziare, dar n-a vrut niciodată să plece de la Juventus", a adăugat tehnicianul.

Golgheterul ediţiei trecute din Serie A (29 de goluri) a fost scutit joi de ultimul meci de pregătire, împotriva juniorilor clubului, însă este "la dispoziţia" echipei pentru întâlnirea de la Udine.

Publicitate

Ronaldo a publicat în această săptămână un lung mesaj pentru a dezminţi o eventuală revenire la Real Madrid, menţionată de presă, fără să confirme însă explicit că va rămâne la Juve pentru a-şi onora al patrulea şi ultimul an de contract.

Aceste speculaţii despre un transfer sunt recurente după un nou eşec al lui Juve în Liga Campionilor, piemontezii fiind eliminaţi în martie în optimile de finală, la fel ca în sezonul precedent.

Revenit după doi ani pe banca lui Juve, Allegri a spus că echipa îşi propune, ca în fiecare an, să câştige toate competiţiile.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!