Cum a fost convins patronul lui CFR Cluj să nu-l demită pe Șumudică

Cum a fost convins patronul lui CFR Cluj să nu-l demită pe Șumudică

Patronul formației CFR Cluj, Nelu Varga, a vrut să-l demită pe Marius Șumudică imediat după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4.

Varga a fost furios după eșecul de la Belgrad și le-a transmis oamenilor săi că Șumudică trebuie să plece, potrivit surselor SpotMedia.ro.

Totuși, omul care l-a întors din drum pe Varga a fost Marian Copilu, președintele clubului din Gruia.

Acesta l-a convins că plecarea lui Șumudică în acest moment nu este o idee tocmai bună, chiar dacă relațiile dintre el și jucători nu sunt tocmai bune.

ADVERTISING

În primul rând, ar fi reprezentat o nouă gaură în buget, cât timp antrenorul a transmis un mesaj clar: nu va pleca fără să plătească despăgubiri.

În plus, CFR Cluj nici nu a avut o soluție potrivită pentru preluarea echipei în acest moment. În pofida declarațiilor publice, în care a spus că se va întoarce într-o zi la CFR Cluj, Dan Petrescu a plecat de la echipă din cauza neînțelegerilor avute cu Nelu Varga. Iar varianta Dușan Uhrin Jr. a fost mai degrabă propunerea unui agent decât dorința clubului.

ADVERTISING

Nu în ultimul rând, Copilu a reușit să-l convingă pe Varga că demiterea lui Șumudică pe fondul conflictului cu jucătorii ar fi o mutare foarte proastă și s-ar crea un precedent periculos care ar putea duce la schimbarea mai multor antrenori în viitor.

În aceste condiții, Șumudică are postul asigurat și o evaluare nouă va fi făcută în luna septembrie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!