Crina Pintea, despre partida cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor

Crina Pintea, despre partida cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor

Jucătoarea echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Crina Pintea, consideră că partida cu ŢSKA Moscova, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, va fi cea mai grea din întregul sezon.

„Este cel mai greu meci al nostru din acest sezon. Cred că toată munca noastră de până acum se va vedea în acest meci. În acest meci se va vedea tot. Nu vreau să sune prea dur, dar dacă nu vom da tot, dacă nu vom reuşi, cred că muncă noastră a tuturor a fost în van. E cel mai greu examen al nostru. Îmi doresc să dăm totul, să ne batem până la capăt. Spun mereu că forţa grupului e foarte importantă. O spun şi acum. Îmi doresc să jucăm şi bine şi frumos, iar la final să ne bucurăm”, a spus Crina Pintea, conform site-ului oficial al grupării bucureştene.

ADVERTISING

Ea a afirmat că numirea antrenoarei Olga Sergheievna Levina-Akopian la ŢSKA Moscova va aduce un plus de energie formaţiei adverse: "Un antrenor nou la echipă aduce un plus de energie. Nu ştiu dacă aduce tactică, dar sigur aduce energie. Jucătoarele vor dori să atragă atenţia, vor dori să arate ce pot, determinarea creşte. Asta teoretic. Venirea unui antrenor nou poate fi benefică, dar nu e obligatoriu".

CSM Bucureşti va întâlni sâmbătă, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă din Capitală, formaţia ŢSKA Moscova, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale DELO EHF Champions League.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇