Condiția pusă de Becali pentru a-i vinde FCSB lui Mustață

Condiția pusă de Becali pentru a-i vinde FCSB lui Mustață

Gigi Becali a anunțat condiția pe care o pune pentru a-i ceda clubul FCSB lui Gheorghe Mustață, liderul suporterilor din Peluza Nord.

Becali spune că va fi de acord cu vânzarea clubului dacă Mustață va veni cu o garanție bancară de 10 milioane de euro, pentru a demonstra că a strâns în realitate acești bani.

„La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.

ADVERTISING

Şi au făcut o scrisoare intenţie, ca eu să le spun. Ei vor strânge 100.000 de euro, nu au cum să strângă 10 milioane de euro. Eu nu îi bag în seamă! Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de inteţie poţi să dai miliarde„, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Becali a precizat că 10 milioane de euro este suma doar pentru club, fără jucători însă.

”Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cre dă jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a mai spus Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!