Cum arată, de fapt, oferta oficială pentru cumpărarea FCSB: Mailul trimis clubului

Cum arată, de fapt, oferta oficială pentru cumpărarea FCSB: Mailul trimis clubului

Fanii FCSB din Peluza Nord au anunțat, prin intermediul lui Gheorghe Mustață, că au făcut rost de 10 milioane de euro și vor trimite o „ofertă oficială” pentru a cumpăra clubul.

În urmă cu două seri, Gheorghe Mustață anunța că va trimite o ofertă oficială în care va întreba clubul unde să trimită cele 10 milioane de euro.

„Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro”, spusese Mustață la Radio Sport Live.

ADVERTISING

Mailul a fost trimis, doar că în loc de oferta oficială semnată de Mustață fanii întreabă de fapt care e prețul clubului, detalii despre contractele de muncă existente, dar nicio vorbă despre cele 10 milioane de euro sau o solicitare pentru transmiterea unui cont, conform Gsp.ro.

Iată mailul trimis de fani clubului:

„Către Societatea F.C FCSB SA (fostă. F.C Steaua București S.A)

  • În atenția d-lui George Becali -

Subsemnatul Mustață Gheorghe, în calitate de reprezentant (Secretar General) al Asociației Salvați Steaua și lider al Peluzei Nord Steaua, formulez prezenta

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Solicitare de ofertă

Prin care vă propunem începerea negocierilor pentru preluarea părților sociale ale societății dumneavoastră.

Astfel, în ipoteza în care sunteți de acord cu această premisă, vă rugăm să ne comunicați:

  1. prețul cesiunii părților sociale;
  2. analiza condițiilor cesiunii din prisma condițiilor stipulate în Actul Constitutiv al societății;
  3. istoricul operațiunilor de Registrul Comerțului ale societății și toate hotărârile anterioare ale Adunării generale a asociaților, pentru a se putea verifica legalitatea deciziilor anterioare, a căror efecte interesează inclusiv legalitatea activităților desfășurate ulterior preluării;
  4. situația activului (bunuri imobile și mobile, creanțe) și pasivului (datoriile) societății;
  5. legalitatea tuturor înregistrărilor contabile și a operațiunilor fiscale anterioare preluării;
  6. toate litigiile și eventualele litigii care interesează creanțele și datoriile;
  7. raporturile de muncă și modul în care acestea pot fi menținute/pot înceta;
  8. preluarea dreptului de folosință sau dispoziție asupra drepturilor de proprietate intelectuală și industrială.
ADVERTISING

Totodată, vă rugăm să ne comunicați dacă manifestați consimțământul pentru încheierea unei promisiuni bilaterale de cesiune a părților sociale, prin care părțile să își asume angajamentul cedării, respectiv preluării acestor părți sociale (acțiuni).

Termenul până la care dorim perfectarea acestei promisiuni este de 90 de zile de la data comunicării solicitării de ofertă.

În plus, în ipoteza concretizării prezentului demers ne obligăm să vă punem la dispoziție toate detaliile referitoare la investitorii persoane fizice sau juridice implicați în potențiala cesiune a părților sociale.

Cu deosebit respect,
Mustață Gheorghe”


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!