Ciprian Tătărușanu a încasat 8 goluri în Abha - Al Nassr: Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick

Ciprian Tătărușanu a încasat 8 goluri în Abha - Al Nassr: Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick

Starul portughez Cristian Ronaldo a reuşit un hat-trick pentru echipa Al-Nassr în partida câştigată cu scorul de 8-0 în faţa formaţiei portarului român Ciprian Tătăruşanu, Abha, marţi seara, în deplasare, în liga profesionistă de fotbal din Arabia Saudită.

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a înscris în minutele 11, 21 şi 42, celelalte goluri fiind marcate de Sadio Mane (33), Abulmajeed Al-Sulayheem (44), Abulrahman Ghareeb (51) şi Abulaziz El-Elewai (63, 86).

Acesta este al doilea hat-trick consecutiv într-un interval de patru zile pentru Cristiano Ronaldo, după cel reuşit din partida cu Al-Tai, echipă antrenată de românul Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISING

Atacantul lusitan, care a fost înlocuit la pauză, a ajuns astfel la un total de 36 de goluri în 35 de meciuri disputate în acest sezon, conform agenţiei EFE.

Al-Tai a fost învinsă acasă de Al-Taawoun cu 3-2, deşi echipa lui Reghecampf a avut 2-0 după o jumătate de oră, prin autogolul lui Andrei Girotto (20) şi reuşita lui Marko Dugandzic (30).

La gazde, Andrei Cordea a jucat 85 de minute, iar Dugandzic a fost înlocuit în min. 71.

Liderul Al-Hilal a trecut de Al-Okhdood cu 3-0, la oaspeţi fundaşul român Andrei Burcă fiind integralist, în timp ce Florin Tănase a evoluat 80 de minute.

ADVERTISING

Al-Nassr ocupă poziţia a doua în campionatul Arabiei Saudite, cu 62 de puncte, la 12 lungimi în spatele liderului Al-Hilal, în timp ce Abha se află pe penultimul loc al clasamentului, cu 22 de puncte şi cea mai slabă apărare (68 de goluri primite).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!