Cine este jucătorul surpriză care a cerut tricoul cu numărul 10 la Barcelona, după plecarea lui Messi

Un jucător nu foarte cunoscut în Europa, abia ajuns în această iarnă, în februarie 2020, la Barcelona, a anunțat conducerea că el ar trebui să fie alesul în ceea ce privește purtarea tricoului cu numărul 10, dacă Lionel Messi va pleca într-adevăr de pe Camp Nou.

Echipa spaniolă va trebui să găsească după aproape 20 de ani un alt om care să poarte acest tricou atât de greu, pe care de-a lungul timpului l-au purtat nume precum Cruyff, Stoichkov sau Messi.

Marele Stoichkov îl atacă dur pe Bartomeu după veștile legate de plecarea lui Messi: ”Dăm un șut în fund celui mai mare fotbalist din istorie”

ADVERTISING

Danezul Martin Braithwaite este cel care a cerut conducerii ca el să fie noul purtător al tricoului care va fi lăsat liber de către argentinian, după cum anunță cotidianul iberic Marca.

Jucătorul nordic a ajuns în această iarnă la Barcelona, fiind cumpărat de la Leganes pentru suma de 18 milioane de euro. Nu a confrmat însă deloc și se așteaptă ca el să fie pe lista plecărilor realizată de noul antrenor Ronald Koeman.

Martin Braithwaite 2020 ● ⚡ SPEEDMAN ⚡ ● All Skills & Assists || HD

Lionel Messi nu s-a prezentat duminică la reunirea echipei catalane, unde s-au făcut toate testele pentru COVID-19 și cel mai probabil va absenta și luni de la primul antrenament.

ADVERTISING

După cum aceeași presă iberică a notat, clauza sa de reziliere de 700 de milioane de euro nu mai este valabilă și el va putea pleca gratis chiar în această vară de la gruparea blaugrana.

D.A.

Citește și alte știri legate de intempestiva plecare a lui Messi de la Barca:

Messi nu s-a prezentat la reunirea Barcelonei și a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul catalanilor - presă

Presa din Spania face un anunț de ultimă oră: Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro a lui Messi nu mai există

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇