Marele Stoichkov îl atacă dur pe Bartomeu după veștile legate de plecarea lui Messi: ”Dăm un șut în fund celui mai mare fotbalist din istorie”

Plecarea lui Lionel Messi este doar o chestiune de zile la Barcelona, acolo unde lucrurile au luat o turnură care e greu de crezut că mai poate fi schimbată.

Duminică, Messi nu s-a prezentat la reunirea Barcelonei și a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul catalanilor, asta după ce în aceeași zi, presa iberică scria faptul că acea vestită clauză de reziliere de 700 de milioane de euro nu mai e valabilă, așa că argentinianul poate pleca gratis încă din această vară.

Messi nu s-a prezentat la reunirea Barcelonei și a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul catalanilor - presă

ADVERTISING

Un fost legendar al Barcelonei, bulgarul Hristo Stoichkov, 64 de ani, a luat atitudine după ultimele vești și a lansat un atac dur către actualul președinte Bartomeu, pe care dă vina pentru această plecare a lui Messi.

”Ștergem un mit, dăm un șut în fund celul mai mare fotbalist din istoria Barcelonei. Și poate și al lumii. Îi pătăm numele, imaginea. Eu sunt membru, socios, de aceea spun că noi îl pătăm. Nu știu de ce noi, jucătorii care au făcut istorie la Barcelona, eu și alții, suntem aruncați mereu pe ușa din dos. Așa s-a întâmplat mereu. Ei cred că le stăm în drum pentru că încercăm să furăm președinția sau ceva de genul acesta. Nu știu ce se întâmplă cu ei, cu cei din conducere”.

Declarația făcută de bulgarul Stoichkov pentru marele cotidian spaniol Marca
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Presa din Spania face un anunț de ultimă oră: Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro a lui Messi nu mai există

BARÇA GOALS | Hristo Stoichkov (1990-1993)

Citește și:

Decizie radicală de ultimă oră luată de Leo Messi la Barcelona

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇