Messi nu s-a prezentat la reunirea Barcelonei și a trimis un comunicat în care anunţă că nu mai e jucătorul catalanilor - presă

Marele jucător argentinian Lionel Messi nu s-a prezentat la reunirea Barcelonei, acolo unde duminică jucătorii trebuiau să facă testele COVID-19 și pare deja din ce în ce mai aproape de plecarea de la clubul de pe Camp Nou.

Messi era programat pentru astăzi la ora 10.15 pentru testele pentru coronavirus, însă nu s-a prezentat, așa cum de altfel și anunțase inițial că nu o va face.

Presa din Spania face un anunț de ultimă oră: Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro a lui Messi nu mai există

Așa cum anunță acum jurnalistul brazilian Marcelo Bechler, cel care a anunţat inițial că Messi vrea să plece de la FC Barcelona, jucătorul din America de Sud a trimis deja un comunicat oficial către club în care informează că nu mai este jucătorul Barcelonei.

ADVERTISING

Câștigătorul a 6 Baloane de Aur se bazează pe clauza de reziliere unilaterală pe care și-a trecut-o în ultimul contract pe care l-a semnat cu Barcelona, în vara lui 2017. Chiar dacă s-a spus că această clauză expiră în iunie, se pare că avocații lui Messi susțin că el încă o poate activa.

ADVERTISING
Barcelona want to FORCE Lionel Messi to stay at the club against his will?

Iată și alte știri cu și despre FC Barcelona, numai pe SpotMedia.ro:

Decizie radicală de ultimă oră luată de Leo Messi la Barcelona

Cum ar putea arăta primul "11" al Barcelonei în sezonul următor, fără Messi și Suarez

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇