Ce spune antrenorul Elias Charalambous după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Ce spune antrenorul Elias Charalambous după ce FCSB a fost umilită de Rapid

FCSB a fost umilită sever în ultima partidă a sezonului, scor 1-5 cu Rapidul, iar Elias Charalambous și-a găsit cu greu cuvintele după joc.

Antrenorul celor de la FCSB a remarcat faptul că își asumă în totalitate eșecul și de asemenea le cere iertare fanilor, care au sosit în număr de circa 20.000 pe Arena Națională, deși trupa roș-albastră nu mai avea șanse la titlu, era doar un meci de palmares.

„A fost o seară neplăcută pentru noi. Nu mă așteptam să terminăm așa sezonul, după ce am pierdut la Ovidiu. Asta nu e o scuză pentru astăzi. Vreau să îmi prezint scuze fanilor. Am spus săptămâna asta că jucăm pentru ei. În special, rezultatul a fost foarte urât pentru noi. Vreau să le cer scuze fanilor. Dar, ok. Întotdeauna e vorba de ziua următoare. Ne simțim foarte rău. A fost un rezultat prost, dar trebuie să continuăm. Ieri am spus că sunt mândru de acești jucători. Eu îmi asum responsabilitatea și încă sunt mândru de acești jucători. A fost o zi rea.

REZUMAT: FCSB - Rapid 1-5. Umilinţă ISTORICĂ în derby

Eu sunt responsabil pentru acest rezultat! Știu că nu e vorba de mine, e un colectiv. Greșeli... Poate că în timpul săptămânii, a fost o atmosferă grea. Dar noi suntem profesioniști și nu trebuie să ne gândim la rezultatele rele. De când am venit aici, cred că am făcut lucruri bune, dar am distrus totul în ultimele două meciuri. Suferim. Sunt convins că suferim cu toții, dar există mereu în ziua următoare. Tamm a fost în afara lotului astăzi. E normal, sunt deciziile pe care trebuie să le luăm”, a spus Elias Charalambous după joc, la interviurile din zona mixtă, în fața televiziunilor.

ADVERTISING

FCSB încheie iarăși un sezon pe eternul loc 2, ca mai mareu în ultimii 8 ani și va evolua în preliminariile Conference League sezonul următor.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!