Ce spune antrenorul Barcelonei despre relația cu Leo Messi

Ce spune antrenorul Barcelonei despre relația cu Leo Messi

Noul antrenor al echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, olandezul Ronald Koeman, susţine că nu a întâmpinat dificultăţi în relaţia cu Lionel Messi, spre deosebire de predecesorul său Quique Setien, care a dezvăluit că a avut probleme în controlarea starului argentinian, transmite Reuters.

Messi, 33 ani, şi-a anunţat oficial clubul, în luna august, că doreşte să-şi rezilieze contractul, înainte de a decide să mai continue un sezon. Setien a fost concediat la finalul sezonului 2019/2020, în care Barca nu a câştigat niciun trofeu.

ADVERTISING

''Nu sunt de acord cu Setien, dar îi respect părerea şi experienţa pe care a trăit-o. Messi este un jucător foarte bun, cel mai bun din lume. Îi văd ambiţia, dar nu este un jucător care să fie dificil de controlat pentru mine. Fiecare antrenor este diferit, dar pentru mine, el este căpitanul şi vorbesc cu el săptămânal despre problemele din vestiar şi din teren, iar relaţia noastră este bună'', a declarat Koeman la conferinţa de presă de marţi, din ajunul meciului cu Dinamo Kiev, de pe Camp Nou, din Grupa G a Ligii Campionilor.

ADVERTISING

Catalanii sunt lideri în grupă cu şase puncte, după 5-1 cu Ferencvaros şi 2-0 cu Juventus.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇