Răspunsul LPF după ce Talpan a cerut dezafilierea FCSB-ului și introducerea Stelei în Liga 1

Răspunsul LPF după ce Talpan a cerut dezafilierea FCSB-ului și introducerea Stelei în Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a răspuns după ce juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a cerut dezafilierea clubului FCSB și introducerea în Liga 1 a echipei Armatei.

Secretarul general Justin Ștefan a anunțat că acest lucru nu se va întâmpla.

În plus, Ștefan spune că, deși respectă hotărârile judecătorești, o consideră în continuare pe FCSB continuatoarea Stelei.

"A fost o discuție în ultimele zile, am primit și eu notificare de la CSA Steaua. Am făcut și eu o analiză juridică cu colegii mei. Cred că ar trebui să ne amintim cu toții că trebuie să respectăm toate deciziile judecătorești din România.

ADVERTISING

Categoric că, în momentul de față, acea decizie spune cine este Steaua București și cine este FCSB, însă, în același timp, refuz să accept ideea că nouă, ca suporteri, ni se poate confisca istoria unui fenomen. Nimeni nu mă împiedică ca, în cadrul unui concurs, să adresez întrebări despre istoria fotbalului românesc", a spus Stefan la ProSport Live.

Anterior, Florin Talpan a trimis o notificare spre LPF pentru a cere dezafilierea FCSB și primirea Stelei în Liga 1.

"Cerem excluderea SC Fotbal Club FCSB SA din orice competiție euroepană deoarece pe rea credință a fost inclusă în Liga 1 cu complicitatea Federației Române de Fotbal, dezafilierea SC Fotbal Club FCSB SA, dar și predarea locului în Liga 1 Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” București întrucât SC Fotbal Club FCSB SA s-a afiliat Federației Române de Fotbal în mod fraudulos.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vă reiterăm faptul că FCSB nu este continuatoarea și nu deține palmaresul echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987", se arată în notificarea trimisă de Talpan.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇