Ce echipă îl dorește pe Dan Petrescu, după declarațiile făcute de antrenorul lui CFR Cluj

Ce echipă îl dorește pe Dan Petrescu, după declarațiile făcute de antrenorul lui CFR Cluj

Anunțul lui Dan Petrescu privind intenția de a o părăsi pe CFR Cluj a stârnit deja interesul unor cluburi din strainătate.

Surse din anturajul antrenorului campioanei au dezvăluit pentru SpotMedia.ro că Petrescu se află pe lista formației Ordabasy din Kazahstan.

Antrenorul român a mai fost dorit și în urmă cu un an în Kazahstan, de Astana, dar a refuzat propunerea.

Petrescu este însă la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din Kazahstan și a dat drept exemplu această țară adesea în ultima perioadă.

ADVERTISING

Nemulțumit de arbitraj și de faptul că șefii clubului nu i-au adus transferurile dorite, Dan Petrescu a anunțat, in urmă cu câteva zile, că va pleca după meciul cu AS Roma.

„Nu vreau să mai stau la echipa. După meciul cu AS Roma vreau să plec. Îmi iau la revedere de la toată lumea. M-am săturat, să vină altcineva, să facă față la tot ce se întâmplă. Mai sunt și alte probleme, nu numai arbitrul. Să vină alt antrenor care să facă performanță. Eu nu mai pot să fac performanță. Vreau o pauză, am nevoie de una! Dacă nu mai pot să antrenez, ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână?”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

ADVERTISING

Totuși, Petrescu a revenit asupra declarațiilor, iar la conferința de marți a spus că își va lua o pauză de câteva zile dupa meciul cu FC Argeș, deși recunoaște că are oferte.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇