Ce a spus Novak Djokovici după triumful din finala de la Wimbledon. Mesaj special către Roger Federer și Rafa Nadal

Ce a spus Novak Djokovici după triumful din finala de la Wimbledon. Mesaj special către Roger Federer și Rafa Nadal

Novak Djokovici s-a impus pentru a șasea oară în cadrul turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, intrând definitiv în cartea de istorie a tenisului.

Sârbul lider mondial ATP a ajuns și la al 20-lea trofeu de Mare Șlem, după ce a trecut în marea finală de la All England Club de Matteo Berrettini din Italia, scor 6-7, 6-4, 6-4, 6-3.

El i-a egalat și pe marii săi rivali Rafa Nadal și Roger Federer, pe care i-a amintit cu mult respect în cadrul discursului său de la ceremonia de premiere: "Îl felicit din inimă pe Matteo, sentimentul poate e neplăcut că a pierdut, dar sunt convins că are o frumoasă carieră în față. E un jucător tare puternic. A făcut o finală și un turneu foarte bun. Să câștig la Wimbledon a fost mereu un vis, e un turneu atât de special. E o mare onoare și un mare privilegiu să pot juca aici, să intru pe terenul central oricând.

ADVERTISING

Novak Djokovici câștigă al șaselea trofeu la Wimbledon și intră în istoria tenisului

Azi, cu al șaselea trofeu WB în brațe, ce pot spune..e incredibil. Cred că niciunul dintre noi, eu Rafa și Roger nu ne vom opri. Le mulțumesc mult, sunt legende ale acestui sport. Sunt cei mai buni oameni cu care am jucat. Ei sunt motivul pentru care eu am devenit ceea ce sunt acum. Nu ne vom opri aici, e clar asta!", puncta vizibil emoționat și foarte fericit Djokovici.

Pentru sârb urmează miza US Open, unde poate face Marele Șlem, dar până acolo are și JO 2020, unde poate bifa tot în premieră aurul olimpic.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

România poate primi o veste nesperată din partea UEFA, în ce privește turneele finale

Un fost important stranier de la FCSB dezvăluie comportamentul lui Gigi Becali: Are doi sau trei jucători care sunt copiii lui

Zi istorică pentru omenire: Am intrat în era turismului spațial (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!