Un fost important stranier de la FCSB dezvăluie comportamentul lui Gigi Becali: Are doi sau trei jucători care sunt copiii lui

Un fost important stranier de la FCSB dezvăluie comportamentul lui Gigi Becali:  Are doi sau trei jucători care sunt copiii lui

Un fost jucător important de la FCSB dă cărțile pe față acum după despărțirea de clubul în roșu și albastru.

Grecul Aristidis Soiledis a vorbit pentru prima dată despre plecarea sa de la FCSB, fundașul de 30 de ani explicând mai exact modalitățile în care patronul Gigi Becali se purta cu jucătorii săi.

Soiledis spune că în viziunea lui Becali exista câțiva jucători preferați, cum ar fi Florin Tănase, Florinel Coman şi Dennis Man (înainte să plece la Parma): ”După ce pierdeam, venea la antrenament și ne spunea în vestiar ce greșeli am făcut. Acesta este Becali. Are doi sau trei jucători care sunt copiii lui. Sunt puii lui: Tănase, care liderul, Coman și era și Dennis Man, care a plecat la Parma. Mereu spunea că ei sunt stelele echipei, că ei fac ce vor și că noi, restul, suntem muncitorii. Spunea - Nu voi sunteți talentații și vedetele. Să-i lăsăți pe ei să fac ce vor, iar voi, restul, sunteți muncitorii din echipă -.

ADVERTISING

Mircea Lucescu a anunțat momentul când se va retrage din fotbal

Cu antrenorul, lucrurile sunt puțin ciudate. Discută puţin cu antrenorul despre cum să facă echipa de start și despre schimbări, chiar și în timpul meciului. Nu știu exact cum se face, dar știu că mereu a existat un acord cu privire la cine va ieși din echipă”, puncta într-un interviu pentru presa elenă fundașul care a mai trecut în România și pe la FC Botoșani.

Grecul a câștigat Cupa României cu FCSB acum două sezoane. În total, el are 22 de partide bifate la gruparea din Berceni. Cele mai importante echipe din CV-ul său sunt Olympiakos și AEK Atena.

”La început, eram dintre favoriții lui, dar după accidentarea din vara trecută, lucrurile s-au schimbat pentru că el credea că mint când spuneam că mă doare și că nu vreau să joc. Am fost lovit sub deget și era o afecțiune ciudată. Mi-au trebuit trei luni ca să trec peste. Atunci am început să-i devin antipatic, să zicem. Am mers în Grecia și am rezolvat problema pentru că a crezut că spun că staff-ul medical al echipei nu este bun”, mai adăuga Soiledis.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Prima reacție a Gabrielei Ruse după triumful din finala WTA de la Hamburg

Ash Barty a cucerit titlul de la Wimbledon fiind accidentată: "Este un miracol"

Cod galben de furtuni în București și Ilfov, duminică după-amiază

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!