Brazilianul Eric de Oliveira, de urgență la spital după ce a suferit un AVC

Brazilianul Eric de Oliveira, de urgență la spital după ce a suferit un AVC

Eric de Oliveira (37 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Superligii, a suferit un atac vascular cerebral.

Acum în lotul Farului, după ce a renunțat la fotbal, Eric de Oliveira a suferit un AVC, atac vascular cerebral, și a fost transportat de urgență la spital, scrie iamsport.ro, care notează faptul că brazilianul se află acum în afara oricărui pericol.

Fostul fotbalist din Brazilia, care a jucat la Gaz Metan sau Viitorul, actuala Farul, a ajuns la spital vineri dimineața, 23 iunie, după ce s-a simțit rău. Medicii au intervenit rapid și au reușit să-l stabilizeze pe Eric, care se află internat, dar în fara pericolului, susține sursa citată.

ADVERTISING

Eric s-a retras de doi ani din fotbal și a mai avut o problemă de sănătate, a suferit un blocaj renal pentru care a fost transportat la spital în iunie 2022.

Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, a reacționat la scurt timp după aflarea veștii problemei de sănătat a lui Eric: "Este un om important in colectivul nostru. Este un băiat excelent pentru grup. Sperăm să se refacă cât mai repede și să revină alături de noi”, a declarat Marica, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!