Amanda Anisimova, despre importanța lui Darren Cahill: "N-ar fi fost posibilă această victorie"

Amanda Anisimova, despre importanța lui Darren Cahill: "N-ar fi fost posibilă această victorie"

Amanda Anisimova a vorbit vineri, după victoria cu Naomi Osaka de la Australia Open, despre importanța lui Darren Cahill în jocul ei.

Tenismena americană, calificată astăzi în optimile de finală ale Grand Slam-ului de la Melbourne, are numai cuvinte de laudă la adresa fostului antrenor al Simonei Halep.

"Darren Cahill a completat excelent staff-ul meu în ultimele săptămâni. Încearcă să mă mă ajute să fiu calmă și să mă relaxez, iar la meciul de astăzi mi-a dat încrederea necesară pentru a învinge. Cred că face o treabă grozavă", a spus Amanda Anisimova la conferința de presă de după meciul cu Naomi Osaka.

ADVERTISING

"Da, e grozav (Darren Cahill - n.red.)! Intervine atunci când trebuie și mă ajută să joc cel mai bun tenis al meu. Sunt recunoscătoare că am o asemenea echipă în jurul meu și, fără ei, această victorie probabil n-ar fi fost posibilă", a adăugat.

Cu Darren Cahill alături, Amanda Anisimova a ajuns la 8 victorii din tot atâtea meciuri jucate în acest an.

Ea triumfat în prima săptămână a anului la Melbourne Summer Set II, iar la Australian Open le-a învins până acum pe Arianne Hartono, Belinda Bencic și Naomi Osaka.

ADVERTISING

În optimi, jucătoarea în vârstă de doar 20 de ani o va întâlni pe favorita numărul 1, Ashleigh Barty.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇