Alți doi tenismeni au fost depistați cu noul coronavirus la un turneu din Serbia la care erau așteptate și două românce

Alți doi tenismeni au fost depistați cu noul coronavirus la un turneu din Serbia la care erau așteptate și două românce

Doi jucători de tenis din cadrul turneului organizat de fostul important nume din circuitul ATP, sârbul Janko Tipsarevici, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Tenismenii Tomislav Brkići, Bosnia, locul 106 mondial și Matej Šabanov, Croația, locul 154 mondial la dublu în clasamentul ATP au fost confirmați cu noul coronavirus în țările lor de origine după ce s-au întors din Serbia, locul de desfășurare al Eastern European Tennis Championship.

Ei au jucat mai multe partide în ultimele două săptămâni, începând cu 15 iunie, data începerii competiției.

ADVERTISING

Jucătorii de mai sus sunt însă asimptomatici și se află în condiții bune în izolare, după cum anunță portalul ubitennis.net.

Turneul are loc în cadrul academiei de tenis a lui Janko Tipsarevici (n.r.: vezi foto articol), în capitala Serbiei, Belgrad. Acesta a fost cel mai bine clasat în circuit pe locul 8 mondial, în 2012.

Este același oraș în care a avut loc și o etapă din Adria Tour, competiție organizată de Novak Djokovici, la finele căreia mai mulți jucători au fost infectați cu COVID-19, e vorba chiar de liderul mondial, de Borna Corici sau Grigor Dimitrov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Begu și Bogdan, pe lista turneului

Peste două săptămâni ar trebui să aibă loc în aceeași locație un turneu de fete, acolo unde își anunțaseră participarea și doua românce, e vorba de Irina Camelia Begu și Ana Bogdan. După cum anunță organizatorii, chiar și cu aceste două cazuri de coronavirus, turneul de băieți va continua.

Vezi și:

Simona Halep și-a adus aminte de triumful de la Wimbledon: Îmi lipsește acest loc special

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!